На вчерашната дата - 13 май, рожден ден празнува един много известен телевизионен водещ, актьор, режисьор, продуцент и какво ли още не - Камен Воденичаров.

По този повод той бе поздравен от своя приятел Ники Кънчев, който сподели много трогателен и прочувствен пост в своя Инстаграм профил. В него Кънчев споменава и хита на Камен Воденичаров "Не съм избягал", както и смъртта на Милен Цветков, който загуби живота си преди няколко седмици в ужасна катастрофа в София.

Ето какво гласи целият пост на Ники Кънчев:

"Днес рожден празнува по-готиният от Хамалите на републиката - този вдясно.

Празнува по-скоро едно от Момчетата на тази република, която даже не знам дали го заслужава. Защото той е от многото, които имаха уникално многооооо възможности да избягат, да напуснат, да се уредят някъде на друго, по-готино георграфско местенце.

Не, не, той остана тук. И е един от малкото, които ни казаха в очите, че повече така не може, че някой друг ни дърпа конците, а ние сме просто кукли. Не случайно изпя:

"Дадоха ти тъпа роля в нечия игра,

искат да си вечно сив и мрачен...

....Някой построи за тебе свят от сив бетон

и ти съчини мечти безцветни..."

Баш, баш така си е, Камене... И това усмихнато момче, не избяга, въпреки че виждаше и знаеше всичко това...

Той е от моята кръвна група, без да знам коя е неговата. Без да сме работили никога заедно в екип или предаване /изключвам едни оскъдни за нашите души три месеца в "И аз го мога" по Нова"/ аз бих му се доверил за всичко. И го правя и съм го правил.

Боли го за Милен, боли го за децата на Милен.

Камене, обичаме те, братле!

Давай все така, като на тази снимка - да си любопитен, търсещ, намиращ, въпреки че знаеш отговорите. Който трупа мъдрост, трупа тъга.

Ма*ната му, трупай, каквото дойде!

Честит рожден ден!

И за да сме актуални, а ти си синичък: нека съдбата да те джиросва само с готини неща!

Вижте му очите самооооооо...."

Вижте тази публикация в Instagram.

Днес рожден празнува по-готиният от Хамалите на републиката - този вдясно. Празнува по-скоро едно от Момчетата на тази република, която даже не знам дали го заслужава. Защото той е от многото, които имаха уникално многооооо възможности да избягат, да напуснат, да се уредят някъде на друго, по-готино георграфско местенце. Не, не, той остана тук. И е един от малкото, които ни казаха в очите, че повече така не може, че някой друг ни дърпа конците, а ние сме просто кукли. Не случайно изпя: "Дадоха ти тъпа роля в нечия игра, искат да си вечно сив и мрачен... ....Някой построи за тебе свят от сив бетон и ти съчини мечти безцветни..." Баш, баш така си е, Камене... И това усмихнато момче, не избяга, въпреки че виждаше и знаеше всичко това... Той е от моята кръвна група, без да знам коя е неговата. Без да сме работили никога заедно в екип или предаване /изключвам едни оскъдни за нашите души три месеца в "И аз го мога" по Нова"/ аз бих му се доверил за всичко. И го правя и съм го правил. Боли го за Милен, боли го за децата на Милен. Камене, обичаме те, братле! Давай все така, като на тази снимка да си любопитен, търсещ, намиращ, въпреки че знаеш отговорите. Който трупа мъдрост, трупа тъга. Майната му, трупай, каквото дойде! Честит рожден ден! И за да сме актуални, а ти си синичък: нека съдбата да те джиросва само с готини неща! Вижте му очите самооооооо....

Публикация, споделена от Niki Kunchev (@kunchevniki) на