В нея на първо място е класиран 33-годишният италианец Алдо Монтано. Той е златен медалист от Олимпиадата в Атина през 2004 г. и от световния шампионат по фехтовка през 2011 г. Освен това е модел и на марка душ гел.

На второ място е поставен 30-годишният норвежец Андреас Торкилдсен. Неговата лекоатлетическа дисциплина е хвърляне на копие. Андреас е единственият състезател в история на тази дисциплина, който едновременно е бил европейски, световен и олимпийски шампион. Той печели олимпийското злато на игрите в Атина през 2004 г. и в Пекин през 2008 г., европейското злато през 2006 г. и 2010 г. и световното злато през 2009 г. Три пъти е и сребърен медалист, съответно през 2005 г., 2007 г. и 2011 г. Затова шансовете му за медал този път се оценяват на 92 процента.

На трето място е 27-годишният бразилец Уго Паризи, специалист по скок във вода от 10-метрова кула. Шансовете му за медал са 50 процента.

В челната петорка попада и 19-годишният Рейс Имбоден от САЩ, също състезател по фехтовка.

Челната петорка се оформя от 27-годишният испански баскетболист Руди Фернандес. Шансовете му за медал са 85 процента. Руди има връзка с красавицата Елен Линдес, която беше Мис Испания през 2000 г.

24-годишният състезател по десетобой и седмобой, американецът Аштън Итън, се нарежда на шесто място сред най-сексапилните олимпийци. Той държи световен рекорд едновременно в десетобоя и в седмобоя и шансовете му за медал са 99 процента.

Следва го 29-годишният му сънародник Уилям Колман, състезаващ се в дисциплината езда. Той е с 39 % шансове за медал.

19-годишният австралиец Бърнард Томич, който е тенисист, има минимални шансове за медал (4%), но е смятан за голяма австралийска тенис надежда. В класацията по сексапил той се представя доста добре и заема осмото място.

На девето място е 20-годишният британец Джак Грийн, състезаващ се в 400 метра бягане с препятствия. Шансовете му за медал се оценяват на 59 процента. Британците го наричат Дейвид Бекъм на леката атлетика. Самият Джак твърди, че ще се класира поне за финала. Той има едно голямо предимство в очите на почитателките си - неговият треньор няма нищо против той да ниже флирт след флирт.

Челната десятка се оформя от 21-годишния новозеландец Джейсън Саундърс, състезател по ветроходство, с 47 % шансове за медал.

Вижте ТОП 10 >>
Участието на българите в третия ден на Игрите