Най-сексапилната жена за 2019 г. - Оливия Кулпо, бе засечена в компанията на 23-годишния футболист от NFL Кристиан Маккафри. Двамата били на почивка в Мексико.

Самата Кулпо качи снимки от курорта в профила си в Инстаграм, но на тях младият спортист не фигурира.

Вижте снимки >>

За възможна връзка между моделката и футболиста се заговори скоро, но официалният представител на Кулпо не е дал никакви подробности пред списание People за естеството на отношенията им. Преди време името на Оливия за малко бе свързвано и с DJ Zedd, след като двамата бяха забелязани на фестивала Coachella през май, докато празнуват рождения ден на красавицата.

Тази история предизвика бившия приятел на Оливия - Дани Амендола, който също е играч от NFL в САЩ и той публично порица моделката за личния ѝ живот, като дори я обвини за раздялата им. Двамата оповестиха връзката си за първи път през 2016 г., но се разделиха през март 2018. После пак се събраха за известно време, но от октомври 2018 г. отново са разделени.

Оливия Кулпо и Кристиан Маккафри

Скрийншот: New York Post/HEM / BACKGRID

Не се знае дали романса на Оливия Кулпо и Кристиан Маккафри ще продължи, но със сигурност знаем, че на най-сексапилната жена едва ли ще ѝ липсва мъжко внимание.