Симона Загорова, която стана майка преди почти две седмици, направи трогателен подарък на своята малка дъщеря, посвещавайки ѝ песен. Вместо обаче да заложи ново парче, тя предпочете да направи свой собствен вариант на "Радост-тревога", чийто оригинал е написан преди повече от две десетилетия от родителите ѝ Глория и Илия Заговор, при това в нейна чест.

Вчера изпълнителката публикува в официалните си профили в социалните мрежи своята интерпретация на сингъла, харесала се на хиляди хора.

"Преди 21 години майка ми и баща ми написаха тази песен за мен. Радвам се, че днес мога и аз да я изпея за моята дъщеря! Хубавите песни и истинските текстове остават вечно! С песента ще видите и кадри от болницата, изписването и посрещането вкъщи! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма, както и на всички в АГ Болница "Шейново" за отношението! На всички приятели, фенове за пожеланията! На всички близки и приятели за загрижеността и обичта! Обичаме ви! Мама, тати и бебе Галина!", написа брюнетката в публикацията си.

Вижте изписването на Симона и бебето от болницата >>

"С колко трепет те очаквах аз и много сълзи все за теб пролях. Надежда, вяра внесе ти в дома, едничка моя свидна дъщеря.
Слънчице мое, как те обичам, без теб не мога, радост-тревога", гласят думите в първия куплет и припева на парчето, за които спокойно може да се каже, че изразяват чувствата на всеки един родител.

"Винаги се вълнувам, когато чуя тази песен, просълзява ме. Обичам да я пея на дъщеря ми и сина ми", пише една от почитателките на Загорова в коментарите под поста.

Симона стана майка за първи път през вечерта на 25 февруари, тогава тя даде живот на момиченце, което с половинката ѝ Даниел кръстиха Галина - както всъщност е истинското име на известната му баба. На втори март двете напуснаха столичната болница, в която бяха настанени, а изписването им от здравния център се превърна в истински празник.

Снимка: bulFoto

Тогава пред входа на сградата се образува своеобразно шествие, участници в което бяха най-близките хора и приятели на Загорова, дошли, за да я приберат и изпратят до дома ѝ. Сред присъстващите, разбира се, бе и Глория. За жалост обаче Илия Загоров, живеещ отдавна в Швеция, не успя да се прибере за радостното събитие.