Светлана и Християн Гущерови показаха сватбените си снимки с най-интересните моменти от тържеството, а в интервю за Love style двамата разкриват какво точно се е случило на партито.

Вижте кадъра >>

На сватбеното тържество, което се състоя на 12 юли - рождения ден на Християн, в столичен хотел, били спазени всички традиционни обичаи. Булката ритнала менчето, от което се разбра, че влюбените ще имат момиченце. Това не е съвпадна с тяхното желание, тъй като те мечтаят за момче. "Много сме щастливи с Христиан и си пожелаваме да остареем заедно и да имаме три деца. Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла", сподели булката.

При чупенето на питката по-голямото парче останало в ръцете на Християн и така станало ясно кой ще командва вкъщи. По време на гражданския брак обаче Светлана успяла първа да настъпи любимия си.

За първия танц младоженците избрали песента Love Me Like You Do от скандалната лента "50 нюанса сиво", защото това бил първият филм, който гледали заедно. Единствената традиция, която всъщност не била спазена, е тази младоженците да спят отделно преди сватбата. Те предпочели да прекарат вечерта преди голямото събитие заедно, както обикновено.

Влюбените сключиха граждански брак на 1 юли в присъствието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев, и най-близките роднини и приятели. На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, те събраха на пищно тържество 100 гости. Подготовката за сватбата е продължила месец и половина, а за сътворяването на тоалета на булката са били необходими два месеца.