Виктория Бекъм, която всички познаваме като Posh Spice от момичешката банда Spice Girls наскоро сподели коя своя визия от периода с групата харесва най-много.

Вижте снимки на Виктория Бекъм >>

В интервю, което наскоро звездата даде в британското ток шоу "This Morning", модната икона и майка на четири деца каза, че любимата ѝ визия е от видеото на Spice Girls "Goodbye", което излиза през 1998 г. По-късно парчето е включено в албума на групата "Forever".

По време на снимките на видеото Виктория е бременна с най-големия син на семейството Бруклин.

"Бях бременна с Бруклин, имах къса пикси прическа, бях облечена в рокля Jil Sander, която беше супер шик и носех много хубав естествен грим", спомня си Виктория, "Бях в този етап на бременността, в който наистина сияеш. Всичко в клипа е толкова естествено и се усмихвам всеки път, когато го гледам, защото знам, че нося малкия Бруклин в корема си."

Сега вече Виктория е на 45, а "малкият" Бруклин е на 20 години. Бившата спайска и настоящ дизайнер и съпругът ѝ - бившият футболист Дейвид Бекъм, имат още три деца - Ромео на 17, Круз на 14 и дъщеря Харпър Севън - на 8 години.

"Когато имаш деца, всичко придобива различна перспектива. Разбираш, че те забелязват всичко", коментира госпожа Бекъм.

Миналия месец тя промотира и новата си линия Victoria Beckham Beauty, за която казва:

"Има нещо много освобождаващо в това да приема каква съм на 45 години и да се чувствам уверена и пълноценна... Искам всеки да се чувства като най-добрата версия на себе си. Да се грижи за това, което има."