Каквато майката, такава и дъщерята! Това важи с пълна сила за Жизел Бюндхен и нейната дъщеря Вивиан.

Супермоделът публикува снимка в своя Инстаграм профила, на която се вижда невероятната прилика между двете. От едната страна е Жизел като малко момиче, а от другата - нейната 6-годишна дъщеря. Така двете изглеждат като близначки или като две снимки на един и същи човек.

Вижте кадъра >>

Това не е първият път, когато красивата Жизел подчертава приликата си с неин много близък човек. Преди седмици тя отново публикува колаж от две снимки - на своята майка като млада и на самата Жизел. До нея моделката бе написала:

"Майка ми и аз, когато бяхме млади. Мислите ли, че си приличаме?"

Вижте тази публикация в Instagram.

Mom and I when we were young. Do you think we look alike? #tbt Minha mãe e eu quando éramos jovens. Vocês nos acham parecidas?

Публикация, споделена от Gisele Bündchen (@gisele) на

Имало е и случаи, в които Жизел просто е споделяла снимка с дъщеря си и последователите ѝ в социалната мрежа веднага започват да коментират колко много си приличат двете. Като тази например.

Жизел често споделя снимки с децата си и говори за това колко важни са те в в нейния живот. Супермоделът и съпругът ѝ Том Брейди са родители на Вивиан, която е на 6 години и на Бенджамин, който е на 9. Том Брейди има и по-голям син - Джак от връзката си с Бриджит Мойнахан.