Звездите от сериала "Съни бийч" откриха летния сезон предсрочно. Вместо да чакат топлите месеци, Иво Аръков, Боряна Братоева, Евелин Костова и Даниел Пеев-Дънди излязоха на плаж през зимата по случай старта на поредицата на 26 февруари от 21.00 часа по bTV.

Въпреки крайно неподходящите климатични условия, актьорите си организираха лятна почивка с подръчни средства. Иво Аръков, познат на зрителите като спасителя-зевзек в сериала, наду в хола си розов басейн с формата на фламинго и се излегна в него.

"Батe Младен прави сухи тренировки. Но скоро ще е отново на поста си в "Съни бийч", Дарина да му намаже гръбчиту", обяви той с характерния за героя му бургаски изказ.

Иво Аръков

Снимка: bTV

Колегата му Даниел Пеев-Дънди, който играе ролята на пиколо в поредицата, стигна още по-далеч - излезе в студа само по боксерки и престилка с нарисувани мускули.

"Лятото пак ни изненада! Аз извадих плочките и съм готов за морето!", обяви актьорът, за когото чувството за хумор е по-важно от перфектната физическа форма.

Даниел Пеев-Дънди

Снимка: bTV

Красивите лица на поредицата също демонстрираха изобретателност през неочакваната ваканция. Очарователната Боряна Братоева, известна на почитателите на "Съни бийч" като богаташката дъщеря Виктория, хвърли дрехите насред снега и подобри прогнозата за времето.

"Слънцето е с мен навсякъде, а лятото е в усмивката", намигна тя под сламената си шапка.

Боряна Братоева

Снимка: bTV

"Толкова ми липсва лятото, че го поканих в хола си", обяви Евелин Костова или екстравагантната Ивон от "Съни бийч".

Вместо на плажа, тя се излегна на дивана в дома си и отпи от коктейл на фона на морските вълни, прииждащи от телевизора ѝ.

Евелин Костова

Снимка: bTV

Със забавните кадри актьорите не само вдигнаха настроението на почитателите на сериала, но и ги предизвикаха да си направят забавни снимки от вкъщи на тема как си представят лятото през зимата. Всеки може да се включи в играта на Фейсбук страницата на "Съни бийч" от 22:00 часа на 26 февруари до 22:00 часа на 4 март. Победителят ще прекара един ден на снимачната площадка на втория сезон на комедийната поредица.