До 22 октомври (сряда) имаш уникалната възможност да спечелиш две покани за големия концерт на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански (Фондацията), и техните специални гости Валди Тотев и Георги Марков от Щурците, и Константин Цеков от ФСБ.

Играта се провежда в нашата фейсбук страница.
За да участваш трябва да се ТАГНЕШ на тази снимка или да напишеш като коментар под нея коя е любимата ти българска рок песен, както и да ни напишеш лично съобщение с телефон за връзка.
В играта можеш да участваш и на e-mail: [email protected] - с любима бг рок песен и телефон за връзка.

За разлика от пролетния концерт на Фондацията, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста “по-твърдо” и на “повече гласове”.

Самият Кирил Маричков сподели пред орагнизаторите, ченяма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер.

Билетите се продават в мрежата на Ticketportal, в Билетен център в НДК и Билетна каса на зала “Арена Армеец”. Цената на билет за седящо място на трибуните е 40 лв, а за седящо място на терена - 50 лв.