Вечната дилема дали мъжете да се боядисват или не има съвсем прост отговор. Дейвид Бекъм и Брад Пит отдавна заявиха: Мога и без да се боядисвам, но решавам да го правя... И никой няма нищо против.

Повечето актьори над 40 боядисват косата си. Някои го правят и от 20-годишни с цел постоянно да усъвършенстват външния си вид.

Ето го и нашият топ 5 на най-красивите мъже с боядисана коса:

Снимка

Том Круз

Том Круз е истински пример за безупречно поддържан мъж със запазен младежки вид. От 25 до 55 той е в една и съща форма — със стегната кожа, релефна физика и тъмна, гъста коса. Винаги гладко обръснат, Том почти няма снимки с бели косми по лицето си. Най-известният сциентолог в Холивуд се слави и с болезнения си перфекционизъм. На младини той боядисва косата си напълно черна за няколко роли, сред които е и тази на Маверик в "Топ гън". Една от странностите му е, че не позволява на нито един фризьор да докосва косата му, когато в помещението има други хора.
Вижте тук най-използваните от българите цветове >>

Снимка

Хавиер Бардем

Няма да повярвате, но испанският мъжкар Хавиер Бардем също се боядисва и изглежда все по-добре с годините. Оригиналният цвят на косата му е тъмно кестеняв. Въпреки че кожата му има естествен загар, с годините той започва да набляга на по-светли тонове боя. Това е често използван трик. Според индивидуалните характеристики тъмната боя може да накара косата да изглежда гарваново черна, което не отива на всеки тип лице.

Снимка

Брад Пит

Косата на този красив мъж е истинска легенда. Брад Пит със сигурност е най-често експериментиращият с прическата си сред топ актьорите в Холивуд. Всъщност той е естествено рус. Но по време на дългата си кариера изпробва цялата гама цветове от платинено русо до тъмно кестеняво. И явно се е превърнал в истински експерт по боядисването. Страстта му предизвиква куриозна случка по време на снимките на "Троя", където косата му е медено руса. Брад напуска снимачната площадка, разтревожен от начина, по който средиземноморският климат се отразява на прическата му. Актьорът заминава при фризьора си във Великобритания, за да поднови цвета на косата си.


Снимка

Дейвид Бекъм

Едва ли има друг мъж на света, който да е пробвал повече прически от Дейвид Бекъм. С много от тях той е на ръба на кича. Като например с платинено русите кичури от началото на кариерата му в "Манчестър" или с плитките, с които се явява на посещение при Нелсън Мандела. Напоследък Дейвид е по-умерен и се е спрял на светло кестенявото. Но не само прическата му буди интерес у публиката. Няколко месеца преди 40-ия му рожден ден съпругата му Виктория предизвиква масова дискусия за брадата му. Тя пуска в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че окосмяването по лицето му е започнало да посивява. През същата година Дейвид започва да експериментира, боядисвайки брадата си в цвят, който е с един нюанс по-тъмен от този на косата му. Новата му визия моментално става хит.


Снимка

Киану Рийвс

При вечно младия Киану Рийвс е трудно да се намерят каквито и да е белези на остаряване. На 53 той има само няколко бели косъма, които преди две години се забелязваха най-вече на бретона му. В последно време обаче Киану започна да ги покрива с малко боя. Очевидно засега е решил да остави естествена брадата си, която е съвсем леко прошарена. Въпреки бялата му кожа, черната коса остава негова запазена марка и наистина му отива. Тази рядко срещана комбинация не е изненадваща при Киану, заради екзотичния му произход. Във вените на актьора тече английска, китайска, хавайска и португалска кръв.

Независимо дали искате да експериментирате с различни визии, или желаете да прикриете някой бял косъм от хорските погледи, с GreyFix For Men можете само за 7 минути да постигнете желания ефект. Освен това боядисването с пяна е толкова лесно, че нямате нужда от фризьор, а с формулата, обогатена с копринен екстракт и протеини, ще подхраните косата си и ще възвърнете младежкия ѝ вид.
Снимка