Авторите са категорични, че разривът се случил, след като красавецът признал пред бившата си съпруга, че е влюбен в колежката си Анджелина Джоли. Тогава „приятелката“ му заявила, че незабавно трябва да се изнесе от дома им в Бевърли Хилс., пише bliasak.bg

От книгата става ясно, че първоначално за ролята на Анджи във филма „Мистър и Мисис Смит“, където пламна любовта й с Пит, е била спрягана Никол Кидман. Двамата с Брад обаче не могли да изиграят химията нужна за филма. Пит пожелал да си партнира с Джоли, която видял на кастинга. И както се казва, останалото е история.

Въпреки че още от старта на снимките се заговори за връзка между Брад и Анджелина, Дженифър не искала да повярва, че съпругът й изневерява. „В началото Джен не вярваше, че Брад се е забъркал с Джоли. Тогава започна да разпитва приятелите му, които обаче от лоялност към мъжа й, не казаха нищо. В крайна сметка го попита директно него, но той също отрече“, разказал приятел на актьора.

Признанието дошло малко по-късно, по време на семейна почивка на Карибите, където Брад и Джен били заедно с Кортни Кокс и Дейвид Аркет. „Той признал, че е влюбен в Анджелина, Дженифър побесняла и му казала да се изнася“, пише в книгата. Тогава Брад се прибрал и се изнесъл от семейния им дом.

42-годишната Дженифър Анистън разкри как поддържа форма
Дженифър Анистън най-сетне показа гаджето си >>
Вижте как Джен представи собствен парфюм >>
Снимки на Дженифър Анистън >>

Брад и Анджелина вече ще живеят в Лондон
Разплаканата Джоли получи награда в Сараево
Рокля на Анджелина Джоли обра овациите в Лос Анджелис
Вижте Брад и Анджелина на Кан 2011>>

ИЗБРАНО