1. Закари
(Елтън Джон и Дейвид Фърниш)

За най-чаровно бебе е избран малкият Закари, синът на Елтън Джон и брачния му партньор Дейвид Фърниш. Той се появи на бял свят на Коледа и вече позира заедно с щастливите си родители за корицата на списание. Малчуганът е първото дете на легендарния 63-годишен музикант.

2. Фейт

(Никол Кидман и Кийт Ърбан)

Втора в класацията е Фейт Маргарет, втората дъщеричка на Никол Кидман и Кийт Ърбан, родена в края на миналата година, на 28 декември. Малката госпожица е биологично дете на звездната двойка, въпреки че беше износена от сурогатна майка.

3. Марион и Табита

(Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик)


Отрочетата на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик - Марион Лорета и Табита Ходж бяха родени през юни 2009 г. Те са второто и третото дете на холивудската двойка. Първият им наследник – 9-годишният Джеймс Уилки, е износен от звездата от „Сексът и градът“.

4. Валентино и Матео
(Рики Мартин)

На четвърто място са друга двойка сурогатни близнаци - красавците Валентино и Матео, деца на идола на милиони тийнейджърки Рики Мартин. Хлапетата, наследници на един от най-известните хомосексуалисти в поп музиката, са родени през август 2008 г.

5. Слейтър и Браунин
(Анджела Басет и Къртни Ванс)

В средата на класацията попадат близнаците Слейтър и Браунин - деца на актрисата Анджела Басет и нейния съпруг Къртни Ванс. Родените през 2006 г. момченца са единствените наследници на холивудската двойка.

6. Джейдън и Тео
(Шерил Тийгс и Род Стайкър)

Чаровните близнаци Джейдън Джоузеф и Тео Рийд са деца на бившия топмодел Шерил Тийгс и четвъртия й и вече бивш съпруг - йога специалиста Род Стайкър. Хлапетата са родени през 2001 г.

7. Арън и Джулиан

(Робърт де Ниро и Туки Смит)

Седми са родените през 1995 г. близнаци Арън Кендрик и Джулиан Хенри. Те са наследници на холивудския титан Робърт де Ниро и дългогодишната му спътница в живота - афро-американския модел Туки Смит.

8. Зоуи и Томас

(Денис Куейд и Кимбърли Бъфингтън)

На осма позиция са близнаците Зоуи Грейс и Томас Бун, децата на Денис Куейд и третата му съпруга Кимбърли Бъфингтън. Хлапетата се родиха на 8 декември в Санта Моника.

9. Вайълет и Кийран
(Мелани и Майкъл Тернстрьом)

Вайълет и Кийран – децата на американската журналистка Мелани Тернстрьом и съпруга й Майкъл, може да не са най-симпатичните, но пък имат най-интересната съдба. Те носят генетичния материал на татко си, но не й на майка си заради нейно заболяване. Двойката е прибегнала до донорка на яйцеклетки. След това семейството решило вместо една сурогатна майка да износи двете деца, за които си мечтаели, това да направят две сурогатни майки. Така бебетата с абсолютно един и същи генетичен материал, които щяха да бъдат близнаци, ако бяха споделяли една и съща утроба, са се родили от две майки в интервал от няколко дни. Те вече са на една годинка, но за странното им зачеване майка им разказа едва тези дни пред медиите.

Вижте снимки на някои от звездните бебета и техните родители >>