Актьорът планира да започне снимките на филма в края на пролетта, а снимачната площадка ще е на морето, издава Монитор.

Ники Илиев продължава да жъне успехи в кариерата си. Режисирал е 6 епизода от сериала „Домашен арест”, представи преди време лентата „Чужденецът” в Марбея, Испания, а сега с екипа, стоящ зад него, им предстои да заминат за Виена, Лос Анджелис и Ню Йорк.

Освен това актьорът се радва и на безоблачен семеен живот. „Животът ни не се е променил. Същият си е, както преди да подпишем, с тази разлика, че сега много хора, които дори не познавам, ме поздравяват на улицата. Иначе отношенията са си същите. Е, приятно е да казвам „Ето това е жена ми”, разкри пред LOVE style режисьорът. Домашните им задължения били разпределени много преди двамата да чуят Менделсоновия марш и затова няма кавги в семейното огнище. „Живеем заедно 4 години и повечето домашни задължения ги върши Саня. Аз се справям с някои по-тежки неща - пазарувам. Тя мие чиниите и готви”, разкрива актьорът.

Саня държала съпругът й винаги да е гладко избръснат, когато се целуват. „Харесва й и когато брадата ми е достатъчно дълга, за да е по-мека. Но докато стигнем до този момент, тя ме изтормозва и аз се бръсна. Радвам се, че фирмите постоянно измислят нови неща, с които улесняват мъжете в ежедневните им грижи”, смее се Илиев.

Още от Ники и Саня за живота след сватбата

Горската сватба на Ники и Саня

Снимки на Ники и Саня >>