Collection Verity - Rasch Тextile
Изключително нова техника в текстилното производство е създаването на 3D ефект от плат. Така текстила намира широко приложение като дамаска и като материя за обличане на стени, плоскости и пана. В тази иновативна колекция дизайнерите на Rasch textile вмъкват изключителното богатство на тонове от злато, сребро и медни пигменти. В Verity всеки „зрител”открива невероятните възможности на тъканта и усещането за неизмеримост в 3D пространството.

Collection Louvre – Kobe
Класиката влиза отново в нашия дом благодарение на дизайнерския екип на холандския гигант в производтсвото на интериорен текстил Кобе. Жакарди, принтове и бродерии превъплъщават класиката в съвременния интериор, придават му безценния дух на времето като го обличат в нови цветове, десени и материи. Резултатът е един наистина индивидуален продукт, в който класическия и съвременен елемент се обединяват. И тук, както във всички колекции на Кобе намират място висококачествени материали – египетски памук, дралон, индийска коприна. Плюша и жакардите сами по себе си издават присъствието на Лувъра и сякаш ни пренасят в изискания свят на класиката.

Collection Sindara - Kobe
2012 е годината, в която Кобе поема в нова посока, а именно създаването на колекции, които изцяло са подвластни на съвременния дух и динамиката на новото хилядолетие. В колекция Sindara преобладават флоралните мотиви, неангажиращите дюсови материи с характерна структура, малката и ненатрапчива геометрия. Кобе отново остават верни на  своя стил и включват фигуралния плюш в тази колекция, но се доближават много повече до природата и връзката с нея, като черпат вдъхновение от естествените структури на дъровото и цветята.

Collection Decovin Sana - Winter creation
Decovin Sana – изключителна изкуствена кожа, лесна за подръжка, еластична и с висока износоустойчивост. Продукт създаден специално за болници, широко използвани и висококапацитетни здравни и спа центрове, фитнес зали, обществени сгради, дори лифтове. Тя е с особено завишени показатели за антибактериалност, издръжливост срещу мазнини, влага, дезинфектанти, негорима и наи-високата износоустойчивост в класа си. Един иновативен продукт с широко приложение и атрактивни цветове.

Всички последни колекции и иновации в техники, десени и цветове в интериорния текстил за 2012-та година може да видите в шоурума на Астела Хоум, ул.Сребърна 4, гр.София.