Пилешко филе, начин на приготвяне:
В намазнена тавичка подреждате филетата.
Сметаната , нарязаното топено сирене, бульонът и малко вода се разбърквате в купа, с готовата смес заливате филетата и оставате да се пекат в затоплена фурна около 20-30 мин., докато позачернеят.
Салата, начин на приготвяне:
В купа обърквате млякото с копъра и чесъна, добавяте нарязаната зелената салата, настърганата краставицата, олиото и солта.
За аранжиране:
Лист зелена салата
Цвекло
Морков
Краставица
Слагате месото върху листа зелена салата, изрязвате с формичка сърце от краставицата и цвеклото, и настъргвате стърготини от моркова, които поръсвате салатата.
В намазнена тавичка подреждате филетата.
Сметаната , нарязаното топено сирене, бульонът и малко вода се разбърквате в купа, с готовата смес заливате филетата и оставате да се пекат в затоплена фурна около 20-30 мин., докато позачернеят.
Салата, начин на приготвяне:
В купа обърквате млякото с копъра и чесъна, добавяте нарязаната зелената салата, настърганата краставицата, олиото и солта.
За аранжиране:
Лист зелена салата
Цвекло
Морков
Краставица
Слагате месото върху листа зелена салата, изрязвате с формичка сърце от краставицата и цвеклото, и настъргвате стърготини от моркова, които поръсвате салатата.