Актрисата работи с дизайнера Дейвид Флинт Ууд, който успява да претвори нейните мечти и желания в изпълнени с топлина стаи, които са едновременно уютни, модерни и стилни, изпълнени със светлина.

Всекидневната стая на актрисата е в наситено сиво, комбинирано с бели тавани, врати, прозорци и фризове, които контрастират меко върху стените. Обзавеждането е семпло и се състои от прозрачна стъклена масичка за кафе, две кресла с меки възглавници, канапе, странични масички и шкафчета. Камината е фокусна точка в стаята, а огромният бежов килим обособява кътчето за разговори и кафе.

Трапезарията е сравнително малка, но е обзаведена практично и непринудено. Върху една от стените е оформена фреска в неутрални краски. Тъмният полилей е монтиран така, че да е над масата за хранене с кръгла форма и столчетата за трапезария. Семпъл бюфет до стената осигурява пространство за прибори и съдове.

В кухнята също има камина и маса за хранене, но с правоъгълна форма. Тя е мултифункционална, тъй като това я прави много по-практична за семейство с малки деца. Модерните тавански лампи са ненатрапчив, но много ефектен акцент в интериора на кухненското помещение. Части от стените са с облицовка от гланцирани керамични плочки в много светъл сив оттенък, а тъмният под и тъмносивите кухненски шкафове контрастират ненатрапчиво.

Светлото фоайе в дома на Брук Шийлдс е сравнително тясно, но дълго. То се свързва с трапезарията чрез плъзгащи се врати, а стълбището води до горния етаж на сградата. До него е поставено старинно китайско шкафче от средата на 19 век.

В не много просторната семейна стая са комбинирани мебели в разнообразен стил. Канапето и креслата са съчетани с масичка за кафе, която е направена от винтидж куфар на Луи Вюитон, а до стените са поставени практични и функционални шкафчета за вещите. Стените и таванът са в тъмносиво, което контрастира приятно с искрящо белите фризове, прозорци и прагове в стаята.

Основната спалня е обзаведена с малко мебели, а основните разцветки са бяло, синьо и тъмнокафяво. Леглото е в англо-индийски стил, а изчистените като дизайн пердета осигуряват уединение.

Приятната интимна атмосфера в гостната е подчертана от меките тонове на кафяво, бяло и червено. Камината е фокусна точка в стаята, а непринудените акценти подсилват уюта в помещението. Какаовите стени са много удачен избор за гостната, тъй като тонът им е много топъл и ведър. Камината е с мраморна облицовка.