Лияна обаче заявява, че тя е твърде горда и независима жена, затова не може да се чувства щастлива, ако живее „в сянката“ на човек като Благо. Чаровната певица не отрича, че именно той остава любовта на живота й и че едва ли скоро би могла да се влюби отново.

Имахме много хубави планове. За всичко сме мислили – и за сватба, и дете сме искали. Мислехме да заминем за чужбина, но за момента беше невъзможно“, спомня си изпълнителката.

Обичта не е само на думи, а и на дела, заради нея трябва да воюваш всеки ден и да я доказваш постоянно. Бях отдадена сто процента на този човек, очаквах същото и от него. Чувствах се предадена. А той можеше да го предотврати“, споделя болката си Лияна и допълва, че Благой е поискал от нея да се откаже от кариерата си, защото се е дразнел от медийните й изяви.

„А мен ме дразнеше, че само аз защитавам тази връзка, а не и двамата. Аз бях част от нея, а не адвокатът на Благо и Лияна! Колко пъти го молех да излезе и да каже: тази жена от мен не е взела нищо, тази жена не търси пиар! Та аз си направих възможно най-гадния пиар, натрупах само негативи и детето ми го отнесе... Давах интервюта, за да погледнат по друг начин хорта на нас, а той само казваше: какво ще им обяснявам“, разказва Лияна.

Брюнетката споделя и че тя е била тази, която е сложила край на връзката им с Благой. „Не казвам, че не го обичам. Би било глупаво да го твърдя, напротив – може би десет години няма да погледна друг мъж. Липсва ми, свикнала съм да го докосвам, да усещам миризмата му, но няма смисъл да се измъчваме“, заключва певицата.

Новите снимки на Лияна >>


Междувременно Благой Георгиев се събра с майката на дъщеря си Христина. Играчът и бившата гимнастичка ще заминат заедно за Русия след квалификационната среща България-Уелс на 8 октомври в Кардиф. Там двамата се надяват, че ще успеят да възобновят връзката си.

Новите снимки на Хриси >>

Вижте снимки на Благой и Христина >>