Когато става дума за отношенията между мъжете и жените, нещата са винаги сложни. Или поне не чак толкова ясни, колкото ни се иска. Наистина понякога ни се струва, че мъжете и жените говорят на различни езици. Дамите са сякаш като затворена книга за повечето представители на силния пол или просто последните не обичат да четат между редовете. Каквито и да са причините, всички ние често ставаме свидетели на грешките, които мъжете допускат, когато искат да заговорят една жена. Разбира се, говорим за вече по-малкото случаи, в които мъжете заговарят и свалят дамите, тъй като през последните години тенденцията лееееко се промени.

Защитната реакция

Много мъже отиват да заговорят една жена с неприкрит страх. От "най-лошото" - че ще ги отреже. И развиват различни сценарии в главата си, какво да ѝ кажет, как да ѝ отвърнат, ако ги обиди, опитват се да са небрежни, а цялото им тяло крещи от напрежение. Забравете какво сте чували от "големите свалячи" и бъдете искрени.

На неподходящо място

Нямаме предвид докосване на грешна част от тялото, а свалянето на мадами в тоалетната например. Никоя жена, докато пикочният ѝ мехур е под напрежение, не желае да стои и да слуша словоизлиянията ви. Във фитнеса също не е добра идея да закачате жените. Опитите ви там са обречени на неуспех. Придържайте се към баровете, там хората ходят, за да се социализират.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Не си мислете, че тя е там заради вас

Много мъже отиват да свалят жени по баровете с мисълта, че жените са там заради тях, защото си търсят мъже, защото си търсят "белята". Подобно отношение ще отблъсне всяка жена. Тя може да е в бара, защото иска да пийне, да потанцува и да се позабавлява.

Прекалено са пияни

Никога не отивайте да сваляте жена, когато не можете да си кажете името, защото сте прекалили с питиетата. Каквото и да ѝ говорите в такъв момент, тя ще ви приеме като един пиян неудачник, който влачи думите.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Използване на заучени фрази

Не, не и не на заучените фрази. Знаете ли колко пъти жените са чували, че са ангели, паднали от небето, че имат страшни очи и тяло-трепач. Не искат да чуват това, за тях е знак, че насреща им стои неуверен и непораснал индивид.

Говорите само за себе си

Хубаво, намерили сте жена, която ви слуша. Това не означава, че трябва да ѝ разкажете цялата си житейска история и да слагате "АЗ" в началото на всяко изречение. Не можете? Значи трябва сериозно да поработите върху егото си.

Снимка: iStockbyGettyImages

Твърде много време говорите с приятелката ѝ

Ако сте отишли да сваляте една жена, говорете с нея, а не 10 минути да си обменяте смешки с приятелката ѝ, иначе тя недвусмислено ще реши, че сте там заради приятелката, а не заради самата нея.

Прекалено често я пипате

Има хора, които не понасят да ги докосват, особено непознати. Ако за първи път говорите с една жена, не ѝ пускайте ръце. Леко докосване по рамото веднъж може и да я накара да се чувства приятно, но не и ако ръцете ви постоянно шарят по нея, докато ѝ говорите.

Не разбирате веднага дали е свободна

Доста неловка ситуация е повече от 20 минути да говорите с една дама, а накрая да се появи гаджето ѝ. Или чак тогава да разберете, че тя си има приятел и изобщо не я интересуват вашите усилия да я впечатлите.

Концентрирате се върху грешните неща

Всички го правим. Вместо да слушат какво говори жената, мъжете се чудят какво ли си мисли за тях, как ги гледа, къде е сложила ръцете си и дали ще се съгласи, ако я поканят на среща. Ако я изслушате, може би ще разберете по-добре дали имате шанс с нея, или не. Е, да, трудно е да се изслушват жените, те говорят толкова много, но поне първия път се постарайте, за да не изпуснете нищо от разговора. После, ако се получат нещата, може да не я слушате до края на живота си. Или да трябва да я слушате до края на живота си.