Освен, че е красива по рождение, Деми Мур се грижи за себе си, като се храни здравословно - много зеленчуци, литри вода на ден, кардиоупражнения. Джесика Алба, която наскоро стана майка издава, че тичането след дъщеря й Онър я поддържа в по-добра форма от фитнеса. Бритни Спиърс е загърбила "кариерата" си на дебелана. Сега тя яде само пиле, риба и ориз и поддържа форма с персонален треньор.

Камерън Диаз издава, че най-добре се чувства по бански. "Прекарвайте повече време на слънце и във водата, забавлявайте се и винаги ще изглеждате добре" - съветва тя. "Спя повече, пия много вода и съм щастлива" - издава "разковничето за перфектната си визия Бар Рафаели.

Джесика Симпсън "го е ударила през просото" по отношение на хранителните си навици. Тя се тъпче със сладолед и кейк, но после изгаря калориите с драконовски режим във фитнеса. Вода с ябълков оцет е рецептата за свежест и стегнати форми на певицата Кати Пери. Тя изпива до 8 бутилки на ден! Диета и танци пък "спазва" шоколадовата дива Бионсе. Тя хапва овесена каша на закуска, сандвич на обяд и риба на вечеря. Понякога обаче се нахвърля и на поничките - все пак нейна "запазена марка" са стегнатите, но закръглени бедра.


Вижте снимки на дамите с най-горещите тела >>