Според настоящата съпруга на Валери Божинов бившата му половинка е посветила парчето именно на нея.

"Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен, посветена на мен :) Да, права е, защото пада още по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден. Нали уж нямала нужда от пиар, за да обърне внимание някой на творчеството й, и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза. Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност. Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално там, където трябва'', писа Николета в профила си във Фейсбук.

Заядливият пост на плеймейтката завършва със скандална новина, че "мандатът" на Алисия като футболна половинка вече изтича. По думите й Ники Михайлов има нова изгора. Макар и да не назовава името й, светските клюкари веднага направиха предположение, че става дума за бившата изгора на Динко Динев, от която той има и дете, Мария Цветкова.

Изглежда войната между Алисия и Николета се разгаря отново с пълна сила. В интригата няма как да не бъдат замесени и двамата футболни национали, които си размениха две от най-горещите жени в България, пише slava.bg.

Вижте снимки на Алисия и Николета с настоящите им половинки >>