Изпълни ми желание!

Спомняте ли си това вълшебно изречение от детските приказки? Липсва ви, нали? Защото сме пораснали толкова много и толкова сигурно, че даже сме престанали да вярваме в неговата сила. Потънали сме в заетите си дни, спуснали сме се по течението на възрастните ни занимания и се опитваме някак да случваме чудесата за онези след нас, които все още детски вярват в тях...

Е, по Коледа обаче наистина стават чудеса! И тази година едно такова чудо ще се случи в Bulgaria Mall! Преди да сте повдигнали съмнително вежда, нека ви разкажа какво трябва да направите, за да влезете в коледната приказка. И така:

Стигате до Bulgaria Mall с каквото ви е приятно - кола, градски транспорт, такси, пеша, вълшебно килимче или каквото ви е най-удобно. Влизате в сградата - ще я познаете по красивата украса и светлините. Отивате на ниво партер и там търсите приказната къщичка на Дядо Коледа. Не се съмнявам, че ще я намерите, защото имате опит от детството, пък и кой не знае как трябва да изглежда домът на Добрия старец?!

Снимка: Bulgaria Mall

В къщичката ще разпознаете специалното място за пускане на писмата с желанията. Написвате своето (ще намерите специални талони на място и на бюро Информация) и с най-хубавото чувство в сърцето го оставяте в пощата на дядо Коледа. Така можете да станете един от тримата щастливци, чиито желания ще станат реалност. Няма никакви възрастови ограничения за участие, защото за Дядо Коледа ние всички си оставаме деца. Не забравяйте, че трябва да изберете за себе си перфектния подарък, така че игнорирайте онези досадни коледни пуловери с еленчета и елхички, дебели чорапи на снежинки и снежни човеци и смешните гигантски пантофи, които те гледат с очите на елена Рудолф, и заложете на това, което наистина ще ви направи щастливи!

Снимка: Bulgaria Mall

Желанието ви може да е всякакво и за всичко, стига все пак да се побира в сумата от 1000 лв. (с ДДС) и да се предлага в Bulgaria Mall - като големи хора сме наясно, че и Дядо Коледа разполага с някакъв бюджет, а и в този прекрасен търговски център наистина може да намери всичко, за което сте си мечтали напоследък. Важно е да не забравяте още и че джуджетата имат нужда от известно време, за да прочетат и обработят писмата, затова срокът, в който вашият талон трябва да бъде пуснат на място, е 20 декември. Ако пък решите да дадете някаква сума за благотворителност, вместо да си купувате личен подарък, също можете да го направите чрез талон, пуснат във вълшебната къщичка. Коледната игра, в която можете да се включите не ви задължава да купувате каквото и да било, а допълните ѝ условия можете да откриете тук.

Снимка: Bulgaria Mall

Между другото коледният дух вече е тук и ако още не сте му се отдали, в Bulgaria Mall имаме начин да ви помогнем да го направите. Помощник в това преобразяване винаги са децата, защото те по-добре от нас познават вълшебствата. Затова непременно вземете със себе си най-близките ви малчугани и ги доведете при нас, за да се запознаят не само с госта ни от Лапландия, но и с неговата съпруга. Тази година тя избра да гостува единствено в Bulgaria Mall, така че срещата наистина си заслужава. Дядо и Баба Коледа очакват децата и техните желания всеки уикенд до 22 декември от 12 до 16 часа на ниво партер.

Преди или след срещата с тях пък, на 14 и 15 декември от 12 до 13.30 часа, хлапетата могат за малко да влязат в света на работните джуджета, като участват в някоя от тематичните ни работилнички за малчугани. Там, под зоркото и ведро око на майсторите на коледни чудеса, могат сами да изработят своите коледни аксесоари и картички.

С това чудесата ни обаче не свършват! Кога друг път, ако не точно през декември, можем да покажем на децата си вълшебния свят на неостаряващите детски приказки?! Ще го направим с приказни куклени представления всеки уикенд от 11 часа на специално организираната сцена на ниво партер. Там ще оживеят героите, с които пораснахме, за да преживеят с децата ни своите магични коледни приключения. Обещаваме много смях, игри и истинско детско забавление.

Снимка: Bulgaria Mall

И още нещо! Със сигурност обичате коледните филми и тяхната приказна романтика. Всъщност няма нищо по-уютно от това в празничните предколедни дни да се потопиш в един такъв вълшебен сюжет за малки и големи, в който да се почувстваш отново малко по-добър, малко по-вярващ и по детски отворен за чудеса. Тази година същият този коледен дух можете да усетите на един специален и уникален концерт на живо в Bulgaria Mall.

На 15 декември в 18.30 ч. е началото на Рождествен концерт на госпъл хор. Ще чуете най-познатите и запяващи се песни, с които посрещаме раждането на Христос, в изпълнение на София Госпъл Хор. Единственото, което трябва да направите, за да сте сред публиката на това коледно вълшебство, е да бъдете в добро настроение. Че ще си тръгнете, припявайки класическите коледни песни с много светлина в сърцето, е повече от сигурно. Защото Коледа е онази приказка, в която вярваме всички. Просто защото в това време на годината наистина стават чудеса. Доказано!