Това предизвика страхотен смях в залата тази вечер, тъй като в рамките на две минути единственото, което правеше изпълнителката на „Левовете в марки”, беше да се поклаща, обикаляйки дансинга.
 
Самият член на журито Ивайло днес явно не издържа, стана от стола си, хвана Сашка и двамата импровизирано изтанцуваха танго. Така той доказа, че Васева ще успее, ако иска и помоли останалите от екипа й да намерят начин да я стимулират, писа bliasak.bg.
 
За първи път, именно танцът на групата на Сашка Васева, получи най-ниската оценка - единица. Даде я Ивайло, който заяви, че го прави, тъй като иска от отбора екипност. За голяма изненада Нешка Робева вдигна шестица, заради усилията на другите трима танцьори в групата.
 
Мон Дьо заяви, че не се е отказал досега, тъй като е отборен играч. Той посвети танца, който представиха на сцената, на актьора Патрик Суейзи, който почина от рак на панкреаса.
 
От тази вечер започна и гласуването за двойките, които са застрашени от елиминиране. Това са отборите на Наско и Ива, Крум и Елица, Милен и Мира, Сашка и Мон Дьо.  Безспорни лидери в шоуто VIP dance все още са Ники Сотиров и Анелия Раленкова.
Вижте горещите танци на Мон Дьо и Сашка Васева >>