Българин, управител на заведение на световноизвестния лекоатлет Юсейн Болт в Лондон, влeзе в новото издание на "Фермата" - "Време за пробуждане", който стартира в събота вечер, но падна още в първата титанична битка за сезона. Ивайло, който от години живее във Великобритания, беше смачкан от конкурентите си - бизнесменът Любомир и IT предприемачът Стефан. След загубата той беше пратен да нощува под навеса на твърдата земя, докато съперниците му получиха правото да спят съответно в луксозна къща и в колиба.

Въпреки че не е свикнал с тежкия селския живот, Ивайло се примири с несгодите и се пъхна в спалния чувал. Преди да се прибере у нас, той също не бил свикнал с лишения, защото живеел добре на Острова. В първите си емигрантски години се прехранвал с миене на чаши, но постепенно се издигнал до барман в пъб. В последно време управлявал различни заведения, включително това на Болт. След първата ковид-вълна обаче решил да се прибере у нас и да се пробва във "Фермата".

Снимка: bTV

Стартът на седмия сезон на популярното реалити изненада всички, след като в стопанството нахълтаха 12 мъже, но не пристъпи нито една жена. Решението нежният пол да остане извън портите беше взето от продуцентите и водещите на предаването Иван и Андрей. Двамата обаче уточниха, че в шоуто, което през тази година има благородната мисия да възстанови стопанството на изоставения възрожденски манастир "Свети Архангел Михаил" в село Шума, скоро ще влязат и десет силни жени. Всички те също са готови да търпят несгодите на тежкия селски живот и да се борят за първото място наравно с мъжете.

Снимка: bTV

При старта на предаването в битките най-голяма сила и бързина показаха Пламен, който се самообяви за бунтар и атеист, преуспелият в САЩ бизнесмен Любомир, строителят Георги и актьорът Кирил.

Снимка: bTV