Том Ханкс си пожелава звезда и получава... Синтия Ериво!

Сред многото разкрития, които идват в първия трейлър на екранизацията на "Disney" - "Пинокио", любопитство и коментари буди първият поглед към Синята фея, изиграна от тъмнокожата певица Синтия Ериво и нейното изпълнение на класическата мелодия "When You Wish Upon a Star". Режисьор е Робърт Земекис. 

Embed from Getty Images

Първоначално песента е написана от Лий Харлайн и Нед Уошингтън за анимационния филм на Уолт Дисни от 1940 г. "Пинокио" и оттогава се е превърнала в често джингъл, използван за начало на много от филмите на студиото.

Ханкс е екшън версия на Джепето, скромният дърворезбар, който извайва куклата на Пинокио (озвучена от Бенджамин Евън Ейнсуърт), която след това е оживена от магията на Синята фея.

Зрителите също така ще се радват на героя Джимини Крикет, говорещ с гласа на Джоузеф Гордън-Левит, Люк Евънс като кочияш, но главния злодей в лентата, а номинираната за "Оскар" Лорейн Брако озвучава нов герой във филма - София Чайката.

Embed from Getty Images

Актьорският състав е допълнен от гласа на Кийгън-Майкъл Ки като "Честния" Джон, Киан Ламая като Фабиана и нейната марионетка Сабина, Джузепе Батистън като сеньор Стромболи и Люин Лойд като Лампвик.

Люин Лойд

Снимка: Getty Images