Поп певицата Лора Караджова и фитнес инструкторът Ричард напуснаха къщата на VIP Brother на крачка от финала. Те се класираха съответно на осмо и седмо място.

Вижте снимки >>

Лора сподели, че й е било много тежко и се радва, че ще види близките си. Ричард се извини на семейството си и благодари на хората, които са го подкрепили.

Съквартирантите имаха неочаквани гости, които влязоха при тях, за да им вдъхнат кураж. Аделина Колева, майка на Наско, сподели със сина си, че всички близки се гордеят с него. Думите на Аделина разплакаха всички съквартиранти. Силният Стефан силно се разчувства от появата на дъщерите си, които му споделиха, че нищо от това, което се е казало не им влияе. След тях в Къщата влезе Гала, която каза на Стефан, че го обича и чака да се върне. Приятелят на Лора Караджова също се появи в ефир и сподели, че за него тя винаги ще е победител. Божана посрещна в къщата своя близък приятел Николай. Той заложи на прегръдки и целувки, а не на думите. В шоуто отново влезе Яна, но този път тя беше с децата и това разплака Петко Димитров. Синът на Ваня Костова влезе, за да подкрепи майка си и да й каже, че я обича и подкрепя. Сестрата на Константин влезе с любимия му кекс и му каза, че семейството му очаква да е победител.

Днес от шоуто ще си тръгне още една звезда, а големият финал е в петък.

Лора с приятеля си

Снимка: Nova