В две поредни недели тя провежда масова тренировка на открито за силен и вълнуващ старт на новия сезон с много спорт и движение.

Вижте снимки >>

Първата тренировка беше на 11 септември при амфитеатъра на Sofia Ring Mall, като най-издръжливите ентусиасти получиха награди от Nike. Втората тренировка ще бъде на 18 септември от 10,30 ч., като за посетителите ще има още изненади.

Освен че води тренировките, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, енергичната и вдъхновяваща Алиса препоръчва на всеки присъстващ и различни комплекси от приложението Nike+Training Club за извайване на тялото в рамките само на месец.

И още един бонус за всички, дошли да се заредят за новия сезон в Sofia Ring Mall - в дните на събитието ще има 20% отстъпка на дамски обувки за тренировки и сетове от категорията Women’s Training.

Откритите тренировки с Алиса Белоусова са част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. До края на септември предстоят и още много други вълнуващи събития.

Повече информация може да намерите на официалната страница www.sofiaring.bg или на www.facebook.com/SofiaRingMall.Official.