Тенис звездата и мултимилионерът ще си кажат "да" само 11 седмици, след като на бял свят се появи първото им дете.

Вижте снимки на Серина и Алексис >>

Сватбата е планирана с такава висока степен на тайнственост, че гостите не знаят точното място, а ще го разберат едва в деня на церемонията.

Въпреки всичко е изтекла информация, според която двойката ще се ожени в Центъра за съвременно изкуство в Ню Орлиънс, като сред гостите ще бъдат Бионсе, Джей Зи и Крис Дженър, съобщава "Дейли мейл".

Сред 250-те гости със сигурност ще бъдат и приятелката на принц Хари - Меган Маркъл, Ева Лонгория, Кели Роуланд и Киара.

Според източника Серина и Алексис не са пожалили никакви средства за мечтаната си сватба. Събитието ще струва повече от 1 милион долара и е организирано от сватбения агент на звездите Престън Бейли.

Мястото е избрано заради невероятната си архитектура и история. Младоженците са инструктирали Престън да преобрази залата с приказна украса от кристали и цветя.

Гостите няма да могат да внасят мобилни телефони и други електронни устройства, защото Серина е сключила сделка с приятелката си и главна редакторка на американския Vogue Ана Уинтур за правата върху снимките.

Двойката щяла да разчита на детегледачка по време на сватбата, която да се грижи за малката Алексис Олимпия, но родителите държали тя да присъства, доколкото е възможно за 11-седмично бебе.