Според източник на "Сън", красавиците вече не са в добри отношения, тъй като Кейт смята, че по-младата й колежка трябва да се отнася с повече уважение към Наоми.

Вижте снимки на Кейт, Кара и Наоми >>

Преди няколко месеца излезе информация, че Кембъл и Делевин са се сбили в парижки клуб - причина за разправата станала общата им позната Риана. Наоми се развикала на Кара, че се отнесла лошо с барбадоската певица, която също се изявява в модните среди. След това разпрата прераснала във физическа разправа. По-късно Наоми отрече да е имало бой.

В същото време Мос не одобрява и това, че Кара е прекратила договора с досегашната си модна агенция "Storm Models", пише БГНЕС. Според източника, младата звезда е трябвало също като Кейт да остане вярна на агенцията. Кара прекрати договора си, тъй като иска да развие и актьорската си кариера.

"Кара е в черния списък на Кейт. Много е неприятно и дано се окаже, че е само за кратко, но те определено не са приятелки сега", казва близък до Мос пред изданието.

"Кейт не беше доволна от спора на Кара с Наоми и смята, че тя е трябвало да се отнесе с повече уважение към нея", допълва източникът.