Хората често се питат как биха изглеждали звездите без грим, като обикновени хора, като по-възрастни и т.н. Вече не нужно да разполагаме с богато въображение, за да си представим всички тези ситуация. За всяко чудене по отношение на знаменитостите има и някое приложение, което е готово да ни ги покаже.

Разбира се, не може да се твърди с пълна сигурност, че приложението би показало истинския им образ в друга ситуация, но поне ни дава някаква представа. В случая става дума за това как биха изглеждали някои много известни дами, ако бяха мъже. Ето това е предизвикателство, дори и за приложение като FaceApp, което напоследък предоставя доста интересни версии.

Вижте снимки >>

Преглеждайки кадрите, запечатали образите на Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, Анджелина Джоли, Мадона, София Вергара, Лейди Гага, Ким Кардашиян и други, прекарани през апликацията, стигаме до извода, че на някои звездни жени много би им отивало, ако бяха се родили като представители на силния пол. За други пък много се радваме, че все пак са жени и не изглеждат по начина, по който приложението ги показва в мъжкия им вариант.