Бащата на Ариана Гранде има не особено впечатляващо шофьорско досие, включващо и обвинение за напускане на мястото на произшествие, стана ясно от разследване на "RadarOnline".

64-годишният Едуард К. Бутера, е бил залавян седем пъти за различни нарушения на правилата за движение в и около Бока Ратон, Маями и Флорида Кийс, показват съдебни документи, получени за изданието. Въпреки многократните сблъсъци с органите на реда, Бутера е заловен преди два месеца в Плантейшън Кий за това, че според пътния фиш е използвал заслепяващ допълнителен фар на своя джип от 2014-а, докато се е движел по магистралата рано сутринта.

Най-сериозното престъпление от негова страна обаче е извършено през 2019-а, когато попада в катастрофа и след това напуска мястото. Малко по-късно му е съставен акт. По време на обвинението Бутера не се признава за виновен и адвокатът му подава искане за разкриване на фактите и оборване срещу тях, което означава, че е можел да бъде осъден на по-малко от година в окръжния затвор.

Месец по-късно той променя решението си, признава се за виновен и е осъден на 15 часа общественополезен труд, както и на 4-часов курс по безопасно шофиране и глоба.

Съдебните архиви, разкрити от "RadarOnline" показват още, че инцидентът от тогава не е първият път, когато предизвикателният на пътя Бутера е принуден да посещава курсове за безопасност на шофьорите, разпоредени от съда. Две години по-късно пътният патрул на Флорида го засича да кара с превишена скорост в района на Маями, но в крайна сметка делото е прекратено през декември.

Колкото до Ариана - 29-годишната певица е отгледана от майка си Джоан Гранде. Родителите й се разделят, когато е едва на 9 години. До 2019-а тя бе в лоши отношения с Едуард Бутера.

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram