Истината е, че макар всички погледи да са насочени към известните личности, чието ежедневие съвсем тенденциозно преминава под ярките светлини на прожекторите, които не оставят нищо в сянка, скрито от света, някои от тях все пак успяват да запазят в тайна определени части от своя живот. Да, по принцип личното пространство на всеки човек би трябвало да бъде неприкосновено за останалите, само че по неписано правило звездите доброволно се отказват от тази привилегия, когато поставят на главите си тежката корона на славата, плащайки нейната цена.

По принцип от този момент насетне за тях вече няма спасение от любопитство, опитващо се да навлезе колкото се може по-навътре в личния им свят, а границите, бележещи точно докъде е благоприлично чуждият интерес да се простре, изчезват, позволявайки на хорското безочие да нахлуе в неговите предели, преобръщайки всичко с краката нагоре. Ето защо се счита за истинско постижение, когато дадено популярно име успее да прикрие дори малък, незначителен къс от битието си, а какво остава за нещо по-голямо, като романтичната си връзка с някого... Както всъщност стори Дарина Йотова, по-позната като DARA.

Вижте снимки >>

Наскоро стана ясно, че певицата, положила началото на музикалната си кариера от сцената на "X Factor", умело е пазила далеч от публичното пространство новия мъж до себе си, при това в продължение на месеци. Твърдо решена да покаже, че тя е тази, която определя правилата в собственото си житие, изпълнителката на "Thunder", удостоена наскоро с престижна сръбска награда за видео клип, сама прецени кога точно да разкрие факта, че сърцето ѝ отново е заето. Това се случи съвсем наскоро, в разгара на лятото, чиито високи температури по традиция допълнително възпламеняват страстите, карайки ги да напуснат границите на дискретността, оказали се неспособни да удържат тяхната сила.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди няколко дни варненката сподели в своя Инстаграм акаунт поредица от снимки, направени по време на неотдавнашната ѝ почивка ѝ в Цюрих, Швейцария, с които разкри настоящия си партньор, представяйки го на последователите си в платформата като нейната любов. На първата фотография двамата с него стоят на мост над преминаващата през града река Лимат, като той я е притеглил към себе си, поставяйки ръцете си на кръста ѝ. От нея се разбира, че сега е с Ервин Иванов - доктор по фармакология, развиващ бизнес за преработване на индустриален коноп в съседна Румъния, който е с почти десет години по-голям от нея.

Всъщност той далеч не е непознат на светските среди, тъй като преди няколко години имаше дълга връзка с внучката на покойния Тодор Колев - Теодора. В даден момент дори се твърдеше, че двамата имат намерението да минат под венчилото, но впоследствие актрисата сложи край на отношенията им, обяснявайки, че той не одобрявал някои аспекти на професионалните ѝ ангажименти, като интимността, която понякога им се налагало да демонстрират с колегите ѝ пред камера, влизайки в роля. В едно от интервютата си, дадено в онзи период, тя казва, че проблемите им започнали, когато заживели под един покрив, понеже между тях се появило непоносимо напрежение, което ескалирало, когато била избрана за д-р Войнова в сериала "Откраднат живот". Вместо да се зарадва на успеха ѝ, по нейни думи той изпаднал в ревност.

Снимка: Официален профил в Instagram

Естествено, това вече е в миналото, а днес по всичко изглежда, че с новата му половинка не са изправени пред подобни изпитания, макар все още да са едва в началото на своя романс. Като свидетелство за това може да се приеме краткия видео клип, съставен от редящи се един след друг кадри, който Дара качи във виртуалното пространство, показващ на почитателите ѝ как двамата засвидетелстват чувствата си с гореща целувка. И докато те се радват на компанията си, някои от феновете на певицата показаха, че не са щастливи от избора ѝ на заместник на Папи Ханс, който бе последното ѝ гадже. Под поста ѝ някои от тях осъдиха разликата им във възрастта, определяйки Иванов като "прекалено стар" за нея. Към днешна дата обаче съдийката от "Гласът на България" е изтрила коментарите им.

Любопитен факт е, че преди няколко месеца тя сподели изображения от разходката си до Нидерлания, в която компания ѝ правеха приятели, сред които бе и Ервин. Само че тогава никой не предположи, че между тях може да прехвърчат искри, макар те вече да са били заедно от около четири месеца.

Снимка: Официален профил в Instagram