До президентските избори в Съединените щати останаха броени дни. На трети ноември т.г. Доналд Тръмп и Джо Байдън ще се изправят един срещу друг в решаваща битка за мястото зад бюрото в прочутия Овлен кабинет в Белия дом. И макар официалното гласуване все още да не е започнало, от няколко дни насам гражданите на Щатите имат възможността да подкрепят своя избраник, давайки своя глас по-рано.

Множество от популярните личности в американския шоубизнес споделиха в своите Инстаграм акаунти снимки, разкриващи на почитателите им как изпращат своите бюлетини по пощата, насърчавайки ги да сторят същото. Една от последните знаменитости, сторила го, бе Дженифър Анистън, която не скри, че е дала своя вот за опонента на настоящия държавен глава.

Вижте снимки >>

"Гласувах за него, тъй като в момента държавата ни е по-разделена от всякога. Сега няколко мъже на власт решават какво могат и какво не могат да правят жените със собственото си тяло. Сегашният ни президент реши, че расизмът не е проблем. Да не говорим, че той многократно е игнорирал публично и науката... Твърде много хора умряха. Призовавам ви да помислите кой ще бъде най-засегнат от тези избори, ако останем на пътя, по който сме поели", гласи посланието към поста ѝ, харесан от почти 4 млн. потребители в социалната мрежа.

От всички публикации в платформата обаче, най-ярко сякаш се открои тази на първородната дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсингър - 24-годишната актриса и модел Айрланд, която по атрактивен и провокативен начин също подкани феновете си към отговорност, окуражавайки ги да пуснат своя глас за един от двамата кандидати. Направи го с галерия, съдържаща три изображения, която качи в сайта за комуникация.

На кадрите, заснети в двора на дома ѝ, блондинката позира пред фотографския обектив без горнище. Тя е застанала пред басейна на имота си, носейки единствено бежови панталони с висока талия, разкривайки без свян формите на тялото си, а върху зърната на гърдите си е залепила стикери с цветовете на американския флаг, на които пише "Гласувах".

"Гласуването е готино, както и несъразмерните гърди", пише тя.

Към момента фотографиите имат над 56 хил. харесвания, а в коментарите се включи и сегашната половинката на баща ѝ - Хилария, която постави две жълти сърца.

Преди няколко месеца Айранд бе жертва на насилствен грабеж посред бял ден, случил се на паркинг. Тогава тя пусна снимки, показващи нараняванията по лицето ѝ.

"Бях атакувана от жена, която видимо бе дрогирана и отчаяна за пари. Тя ме удари в лицето, след което взе вещите ми и изчезна с кола, управлявана от мъжа ѝ. Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото в момента, по време на коронавирус пандемията, много хора остават без работа. Сега наистина се случват много кражби и грабежи. Това са трудни времена и ние трябва да се грижим един за друг", сподели Болдуин.

За щастие скоро след това органите на реда успяха да заловят и арестуват извършителите, благодарение на помощта на няколко души, станали свидетели на случилото се.