По неписано правило, след като се сгодят, повечето влюбени двойки нямат търпение да направят публично достояние хубавата новина, изразявайки своята безгранична радост. Ето как само броени мигове след като официално решат да споделят оставащите им дни, в социалните мрежи се появяват множество техни кадри, разкриващи романтичния момент. Той обичайно се доближава до холивудските филми, в които мъжа пада на едно коляно пред своята избраница, държейки малка велурена кутия с червен цвят, в която стои красив пръстен с голям диамант, а жената гледа към него с комбинация от изненада и любов.

Разбира се, всяко правило си има изключения, което означава, че не всички хора бързат да издадат намеренията си пред света, като например синът на бившия президент на Съединените щати и половинката му, които съумяха да запазят годежа си в тайна до съвсем скоро. Според американската медия "Page Six", допитала се до приближени на бъдещите съпрузи, Доналд Тръмп-младши е поискал ръката на Кимбърли Гилфойл преди малко повече от година, мигове преди настъпването на необичайната 2020-а.

Вижте снимки на двойката >>

Причината, поради която сайтът се свърза с техни познати, които да потвърдят или отрекат предстоящата им сватба, бе скорошна публикация на водещата от телевизия FOX по случай 44-я рожден ден на партньора ѝ, в която без да иска издаде, че е получила предложение за брак от него. Към поста, придружен със снимки от тържеството, преминало без каквито и да било епидемиологични мерки, тя пише трогателно послание към наследника на бизнесмена.

"Тази вечер бе изключително специална! Дон, ти си умен, забавен, смел и силен. Ти си любовта на живота ми! Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно. Обичам те!", гласи посланието към изображенията, на които се вижда, че на безимения си пръст брюнетката носи годежен пръстен.

Рожденият ден на Доналд Тръмп-младши

Снимка: Официален профил в Instagram

Романсът им попадна за първи път под ярките прожектори на медийното пространство през май 2018 г., почти три месеца, след като тогавашната съпруга на Доналд подаде молба за развод. Сега източник на задокеанската преса издаде, че те не са обявили хубавата вест на всеослушание, защото са искали първо да се установят във Флорида.

"Причината да не афишират с годежа си бе, че искаха да се преместят от Ню Йорк в Маями без излишен шум. Отделно, всеки от тях е изцяло посветен на децата, които имат от предишни свои връзки, както и на работата си", казва той.

През миналия февруари Гилфойл бе попитана как би реагирала, ако Тръмп-младши я попита дали иска да се омъжи за него, но дори тогава тя предпочете да избегне истината, отговаряйки лаконично.

"Ние и сега сме отдадени един на друг! Той е моята голяма любов и вече се чувствам омъжена за него. Да бъда наистина негова съпруга би било фантастично, защото обожавам семейството му", каза 52-годишната жена.

Снимка: Getty Images

Доналд и Ванеса бяха женени от 2005-2018 г., като бившата двойка споделя общо 5 деца: Доналд Тръмп III, Кай Медисън Тръмп, Спенсър Фредерик Тръмп, Тристан Милош Тръмп, Клои София Тръмп.

От своя страна Гилфойл преди това имаше брак с губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм. След като двамата се разделиха, тя отново мина под венчилото, този път с Ерик Виленси, от когото има син на име Роман. Отношенията им с втория ѝ съпруг обаче приключиха три години, след като се венчаха, така те се разведоха през 2009 г.