Макар Джино Бианкалана да напусна "Big Brother" като победител, при това не веднъж, а цели два пъти, любимият на мнозина риалити герой доказа, че популярността не е сред основните му приоритети. За разлика от повечето хора, успели по един или друг начин да се сдобият със слава, била тя и краткотрайна, които правят всичко по силите си, за да я задържат, бутайки се настойчиво пред всеки попаднал в полезрението им обектив, той предпочита страни от тях, живеейки необезпокояван, извън периметъра на медийното внимание.

Само по себе си решението му отново да напусне България, връщайки се обратно в Америка, за чиито очи е напълно непознат, сам свидетелства за факта, че за него има много по-значими неща от коварната известност, която може да си тръгне точно толкова ненадейно, колкото е дошла...

Вижте снимки на двойката >>

Нещо повече, избягвайки умело радара на родната преса, през последната почти една година той остави профилите си в социалните мрежи да пустеят, свеждайки активността си в тях до нула, за да се отдаде на истинския свят, напускайки изцяло неговата виртуална версия. Само че наскоро Бианкалана реши да изтупа насъбралата се по профилите му в интернет прах, за да направи последователите си в различните платформи съпричастни с безграничното щастие, което днес изпитва.

Неотдавна той публикува видео, разкриващо радостната вест, че любимата му, която доскоро също се бе оттеглила от мрежата, очакват първото си дете. В кадрите двамата стоят пред къщата си, разположена някъде в спокойните предградия на Чикаго, насочили поглед към луксозен лек автомобил, чакайки го да тръгне в тяхна посока, надолу по улицата. Когато няколко секунди по-късно превозното средство го прави, изпод него се появяват облаци розов дим, оповестяващи по атрактивен начин пола на бебето.

Подвластни на силните си емоции, влюбените се обръщат един към друг, за да се прегърнат силно, а след няколко мига към тях се присъединяват развълнувани приятели. Само че изненадата далеч не приключва тук, защото докато половинката му все още се опитва да дойде на себе си от вълнение, Джино пада на едно коляно пред нея, задавайки ѝ най-важния въпрос, който един мъж може да отправи на една жена, докато държи велурена кутийка с пръстен в ръка.

След като тя кляка до него, за да го дари със страстна целувка, отговорът ѝ става ясен, но въпреки това той е написал към поста си: "Момиче е и тя каза "ДА".

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: "Браво, страшен си!", пише още Бианкалана.

Джино и Кристиана, която е лекар, се запознаха преди няколко години в болницата, където той ходеше на прегледи заради проблеми с крака си, възникнали след тежката му катастрофа с мотор. Искрите между тях прехвърчаха мигновено, а не след дълго те започнаха своя романс, който очевидно скоро ще ги отведе до брачния олтар. Преди три години те си татуираха халки на безимените пръсти, като обещание, че някой ден се врекат официално един на друг, а не след дълго техни снимки подведоха широката аудитория, карайки я да си мислят, че са го сторили. Впоследствие обаче се оказа, че под венчилото са минали не те, а техни близки.

Снимка: Официален профил в Instagram

В свое минало телевизионно интервю бившият съквартирант в най-прочутата къща у нас призна, че с партньорката му неведнъж са коментирали идеята да се венчаят, но той все още мислел как да ѝ направи възможно най-романтичното предложение за брак. Е, очевидно най-после е решил как да го стори. В миналото той категорично е заявявал, че церемонията, обвързваща животите им, ще бъде на плаж, "някъде на топло", защото така иска любимата му, но предвиждат празненство в тесен кръг - само с най-близките им роднини и приятели.