В началото на юни т.г. актьорът Брадли Купър и годеницата му - Ирина Шейк, официално сложиха край на взаимоотношенията си. И макар да го сториха по цивилизован начин, ясно е, че болка все пак имаше.

Месец по-късно руският модел сподели, че ще ѝ отнеме време, за да преодолее раздялата и не мисли да започва нова връзка скоро. Тогава тя каза, че иска да се съсредоточи единствено върху работата и 2-годишната си дъщеря - Леа де Сен, чийто баща е Купър.

Вижте снимки на Ирина и Рикардо >>

Сега обаче изглежда, че манекенката е на различно мнение... Напоследък все по-често тя публикува снимки в официалната си Инстаграм страница, на които позира заедно с италианския моден дизайнер - Рикардо Тиши, който е творческия директор на марката "Burberry". На кадрите не липсва физически контакт, който само разпалва твърдението на почитателите на красавицата, че между двамата има чувства.

45-годишният Тиши често залага на Шейк, която е неизменна част от ревютата на бранда, представяйки модните му решения на котешката пътека.

На последното изображение, което брюнетката сподели в социалните мрежи, двамата стоят на внушително хотелско стълбище, облечени изцяло в черно. Ирина, която е прегърнала Рикардо отзад, носи елегантен шлифер с дължина до коляното и бежови обувки на нисък ток, като се усмихва мистериозно към камерата.

"Мой", гласи посланието към фотографията.

Но това не е първият техен кадър, който тя споделя с феновете си. По-рано, по случай рождения ден на италианеца, тя пусна няколко фотоса, на които те отново демонстрират близостта си.

"През сълзи и смях... Обичам те, любов моя", написа тогава хубавицата.

Последователите ѝ заляха техните снимки с коментари, питащи дали това е новият мъж до нея, но тя нито потвърди, нито отхвърли спекулациите.

Не е изключено Ирина, търсеща реванш, нарочно да качва във виртуалното пространство подобни кадри, като отплата към Брадли, за времето, което той прекарваше с Лейди Гага. След като се разделиха, стана ясно, че Купър се е срещал с певицата през "необичайни часове на денонощието".

Едно обаче е сигурно, без значение дали е с Рикардо или не, сега Шейк изглежда далеч по-силна, преодоляла тежкия трус в живота си. И, ако е възможно - още по-прекрасна.