Казват, че щастието е истинско, когато е споделено. В тази връзка може да се приеме, че Ивайло Захариев е един от най-големите късметлии на Земята, тъй като има до себе си човек, с когото може да поделя своята радост. Напоследък вълнуващите събития в ежедневието на актьора определено се нижат едно след друго с шеметна скорост, като последното се случи едва преди броени часове, когато той падна на едно коляно с пръстен в ръка, предлагайки брак на своята половинка Станислава.

Звездата от хитовия сериал "Под прикритие" направи романтичния жест след края на вчерашното представление "Поручик Бенц", поставено в дома на Маестра Костадина Петкова в село Пчеларово, пред очите на събралата се публика. Под звука на множество аплодисменти, все още облечен в униформата на капитан Лафарж, той поиска ръката на своята любима, която, останала без глас от силното вълнение, едва успя да прошепне "Да".

Вижте снимки на Ивайло и Станислава >>

Много от присъстващите, в това число и колежката на Ивайло - Йоана Буковска, заснеха емоционалния момент с телефоните си.

"Решението взех преди около два месеца, но чаках истински романтичен момент, в който да го осъществя. Имението в Пчеларово ми се стори най-подходящото място за това. За щастие моите колеги не само ми помогнаха да запазя плана си в тайна, но и да го изпълня по най-добрия начин", сподели пред life.dir.bg Захариев.

На въпроса как се чувства в момента, той отговори, че е много развълнуван, а причината за това се крие във факта, че е срещнал човека, с когото вижда своето бъдеще.

"Нямам думи да опиша трепета, с който гледам към всичко онова, което ни предстои занапред заедно" каза той.

Ивайло и Станислава се запознават през 2018 г. покрай снимките на "Бебеносещ календар", за който той позира заедно с двамата си сина Филип и Дамян. Преди два месеца, в интервю за Dir.bg, актьорът разкри, че отношенията им са започнали с приятелство.

"В началото на нашето познанство, датиращо отпреди малко повече от година, разговорите ни се свеждаха единствено и само до работа, но в определен момент постепенно започнахме да си споделяме какво се случва и в личния ни живот. Едва след като останахме сами и всеки от нас вече бе преживял раздялата с предишния си партньор, осъзнахме, че нашето приятелство някак неусетно е прераснало в нещо повече. Но до онзи момент не си бяхме позволявали да се погледнем с други очи, по по-различен начин", каза тогава той.