Холивудският актьор Том Круз гледа в Лондон прожекция на един от най-очакваните филми през годината - "Тенет", на режисьора Кристофър Нолан.

Премиерата на дългоочакваната продукция, първоначално планирана за 17 юли, беше отлагана нееднократно заради коронавирусната пандемия. От днес "Тенет" излиза на екран в над 70 страни, сред които Япония, Русия, по-голямата част от Европа, Австралия и Канада. В САЩ лентата ще тръгне по кината на 3 септември, като се очаква да постави началото на масовото завръщане на публиката в киносалоните.

Том Круз публикува кратко видео в социалните медии от посещението си на прожекцията на "Тенет" в Лондон заедно с режисьора Кристофър Маккуори, с когото си сътрудничи над филми от поредицата "Мисията невъзможна".

Преди излизането на екран за филма "Тенет" едва ли има по-добра реклама от подкрепата, засвидетелствана от един от най-известните актьори в света.

"Ето ни отново, обратно към филмите", казва носещият маска Том Круз във видеото с продължителност 34 секунди, показващо го да се придвижва с автомобил през дъждовния Лондон до киното.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Страхотно е да се завърнем в киносалоните", казва звездата от поредицата "Мисията невъзможна" след прожекцията.

Том Круз споделя също, че е харесал филма "Тенет".