Преди две години животът на Приянка Чопра и Ник Джонас се променя завинаги.

На 25 май 2018 г. актрисата и музикантът излизат на първата си среща. С цел да отбележи този важен момент, Приянка публикува в Twitter снимка от събитието, което изигра важна роля в живота на двамата, тъй като Чопра и единият от братята Джонас вече са щастливо женени.

Вижте кадъра >>

"Преди 2 години си направихме снимка заедно за първи път. От този ден нататък ти ми носиш безкрайно щастие и радост. Обичам те, Ник Джонас! Благодаря ти, че направи живота ни толкова невероятен...", написа 37-годишната актриса до снимката с любимия си, която е запечатала техния момент на стадиона Доджър в Лос Анджелис.

Ник също е публикувал снимка със съпругата си и следното послание към нея:

"Тази красива жена и аз отидохме на първа среща преди две години и това са най-хубавите две години от живота ми. Благословия е да си мисля, че съм такъв късметлия, че да прекарам живота си с нея. Обичам те, скъпа! Честита 2-ра годишнина!"

Снимки: Twitter

Приянка Чопра и Ник Джонас отпразнуваха първата годишнина от сватбата си през декември 2019 г., след като се венчаха на 1 декември 2018 г. в родината на актрисата - Индия, а на следващия ден и направиха и традиционна индийска сватбена церемония.