Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън от една страна на шега, а според други съвсем сериозно, е предложила да купи на съпруга си принц Уилям костюм на Спайдърмен.

Идеята на Кейт е вдъхновена от безкористната работа на учителя по бойни изкуства Джейсън Бърд, който забавлява деца и юноши по улиците по време на пандемията и изолацията заради коронавирус,   облечен в костюм на Спайдърмен, съобщава Metro.

Снимка: Официална страница

Снимка на Бърд, застинал във въздуха, докато деца наблюдават акробатичните му трикове, попадна сред 100-те, избрани да влязат в изложбата на Мидълтън и книгата "Остани на място: Портрет на нашата нация" през 2020 г.
Снимка: Официална страница

"Благодарим ви, че изпратихте вашата снимка, защото имаме наистина много емоционални и много тъжни образи и истории", споделя херцогинята на Бърд по време на телефонен разговор.
Снимка: Официална страница

Мидълтън отбелязва също, че поради повишената популярност на костюма на Спайдърмен по време на пандемията, тя обмисля да въведе нова "мода" в двореца Кенсингтън, където живее с принц Уилям и децата.
Снимка: Официална страница

"Може да се наложи да купя костюм за Уилям, за да бъде оценен. За съжаление не съм сигурна, че той ще получи "разрешение за полет", споделя още Кейт.
Снимка: Официална страница