Йоланда Хадид прекара една наистина страхотна и уютна Коледа с цялото си семейство вкъщи. Бившият модел успя да събере в дома си за празника трите си деца - моделите Бела и Джиджи Хадид и брат им Ануар с неговата приятелка - певицата Дуа Липа, бившият с съпруг Мохамед Хадид и настоящия си приятел Джоузеф Джинголи.

Вижте снимки >>

Разбира се, на празника са и половинката на Джиджи Хадид - Зейн Малик, с когото манекенката има бебе. Тяхната малка дъщеричка се роди през септември и Джиджи също пусна снимки в своя Инстагам профил, за да отбележи първата Коледа и първата среща на дъщеря си със снега.

До кадрите, които Йоланда е споделила и на които всички членове на семейството ѝ са усмихнати и щастливи, тя е написала:

"Един ден ще погледнем назад във времето и ще говорим за онова, което сме научили, за това как се израснали и колко сме благодарни един на друг..."

Хадид са прекарали една наистина вълшебна Коледа, на която искрено се радват да бъдат заедно като едно голямо семейство. На снимките се вижда, че Ануар и Дуа Липа са доста сериозни в отношенията си, а Джиджи и Зейн се радват да отварят подаръците за бебето си. Бела Хадид пък е много отдадена в направата на джинджифилова къщичка.

Бела Хадид и баща ѝ

Снимка: Официален профил в Instagram