Звезди от цял свят се разхождат в приповдигнато настроение по улиците на каталунския град Ситжес - туристическа столица на свобода и липсата на предразсъдъци. Именно затова морският курорт е избран от Цеци Красимирова и половинката й - милионерът Майкъл Струмейтис, за място, където да си кажат заветното "да".

Събитието е сочено за Сватба на годината и започна в ранни зори в неделя със скъпо пенливо шампанско. Върху етикета на бутилките има снимка на младоженците, а социалните мрежи вече преливат от хаштага "сватбата на Майк и Цеци".

Вижте снимки >>

Организацията на събитието е оценена на над 1 милион евро, а Майк и Цеци са поканили най-близките си познати да нощуват през целия уикенд в старинен замък. Именно там, в балната зала, ще се състои и венчавката. Дрескодът очаквано е фракове и пищни рокли. На брега на морето, пред очите на над 300 гости, манекенката започва новия си живот на омъжена жена.

Един от най-развълнуваните сватбари е световноизвестният модел Мариан Кюрпанов. В профилите си в социалните мрежи той отправя пожелание за двойката и дори вдига завесата за венчавката, като показва кадри от замъка, където Майк и Цеци ще си кажат заветното "да" днес по обед.

От историите в Инстаграм на дизайнера Евгения Борисова, която уши роклята на булката, научаваме, че освен замъка, крайморският град е пълен с музеи и бутикови заведения за хранене. Тя също пристига по-рано, за да помогне в стайлинга на младоженката.

Неотлъчно до Цеци в последните дни на трескава подготовка е сестра й Даниела, както и една пораснала хубавица - и дъщеря й Джудит.

Цеци ще представи на елитните си гости от чужбина България със съдействието на Ансамбъл "Българе", които ще изпълнят някои от любимите й фолклорни песни. Засега не е ясно дали певицата Преслава ще бъде част от антуража, както бе обявено, защото до късно снощи тя имаше концерт в Плевен и все още се намираше на територията на страната. Не е изключено певицата да отлети за Ситжес в последния момент.

Очаква се към музикалната програма да се включи и Звезди от "Ахат", с когото младоженката е в близки приятелски отношения от години. Тя често сама казва, че е рокер по душа. В последните дни преди сватбата Цеци потвърди тези свои думи, като се появи в социалните мрежи с кожени одежди и черна тениска "Сватбата на Майк и Цеци".

Красавицата не мина без традиционното моминско парти, на което присъстваха само най-близките й приятелки. То се проведе в България, в клуб "Театро" в много тесен кръг.

Костюмът на Майк Струмейтис - класически фрак, е дело на близкия му приятел Том Форд, който едва ли ще успее да присъства на събитието. Затова пък сред гостите се очаква да са двама от най-близките му приятели - Даниел Ек (генерален директор на Spotify) и Рий Хейстингс (изпълнителен директор на Netflix), съобщи "24 часа".

"Приключението тепърва започва", обяви минути преди да започне ритуала Красимирова, която скоро ще смени фамилията си. Тя е избрала неслучайно Ситжес - морският курорт има своя джунгла, в която Цеци планира да спретне и няколко шеги на гостите. Манекенката е отдавна позната като авантюрист, а веруюто й е, че човек оцелява най-добре, когато е на път.

Още снимки от церемонията очаквайте по-късно в специална галерия на Dir.Bg