Той я представил на колегите си от групата зад кулисите на столичния стадион „Локомотив”.

Стивън и Венета се запознаха преди година в Москва, където българката участваше на световния конкурс „Мис Вселена”. Тогава певецът беше в журито.

В разговор Стивън споменал, че скоро ще посети София за концерт и ще се радва да се видят отново. Оставил й телефона си, но Венета го изгубила, след като й откраднали телефона.

Въобще не очаквах, че той ще ме потърси. Промоутърите на концерта им у нас ме потърсиха, за да ми кажат, че Стивън Тайлър иска да се видим. Тъй като ден преди концерта им бях в Турция, си мислех, че няма да успея да се отзова на срещата”, разказа пред „Монитор” Венета. Вижте снимки на „Мис България Вселена” >>

В крайна сметка блондинката се прибрала в деня на шоуто и срещата се осъществила.

„Видяхме се за малко, тъй като беше голямо напрежение поради приготовленията им преди излизането на сцената. Не вярвах, че ме помни или че ще ме познае, но още като ме видя, шеговито ми каза: „Хей, красавице, помниш ли ме? Запознахме се в Москва!” и ме прегърна. Преди да се разделим ми каза: „Ще танцуваме ли по-късно?”,
развълнувано споделя Кръстева емоциите от срещата си с легендарният музикант.

Тъй като Стивън и компания отлетяха веднага след концерта си, танцът им останал като обещание, че някой ден ще се срещнат отново. В това уверява и милият имейл, който Вени получила от Тайлър тези дни.