"Вярвам, че всеки от нас е нещо повече от етикетите, с които се покрива", казва тя във визитката на своя видео дневник, която направи хиляди гледания.

Вижте снимки на Ирина >>

В нея тв водещата снима как минава един неин ден - безсънни нощи с бебето Самуил, което кърми на три часа, работа за реалити предаването "Фермата", малко спорт, гостуване при баба й, прибиране на сина и дъщеря й от училище, и приготвяне на вечеря.

"Исках да се види отстрани как и аз съм вторачена в часовника, пропускайки смислени и красиви неща около себе си. Точно за стойностните неща мисля да правя видеа. Ще говоря за нещата под повърхността. Отгоре е етикетът, но той вероятно служи за лепенка върху рана, за параван на нещо страшно или за прикриване на нещо красиво", коментира Ирина за bliasak.bg.

Във влога тя обещава да говори за нещата извън времето, за които, според нея, трябва да намираме повече място в живота си. Ще показва малките си открития в наглед тривиални случки от деня и ще споделя как си помага, когато не се чувства в кондиция.

Тенчева приема влога като интересен експеримент, с който ще провери може ли да живее свободна и без етикети. За пример дава, че тази седмица е болна, била на химичен пилинг и изглежда много зле, дори мислела да пропусне епизод. Партньорът й Иван Христов обаче я посъветвал да не си лепи сама етикети и да бъде честна.

"Замислих се за физическите несъвършенства, които могат да ни подчинят, а и вдъхновят. Снимах себе си, изглеждаща толкова зле, колкото никога не съм се виждала, и установих, че нямам проблем с това. Защо трябва да се стараем да изглеждаме по определен начин пред другите? Как се живее с етикет "несъвършено тяло"?", обяснява Ирина за новото си видео, в което е поканила вдъхновяващ човек, с който ще обсъдят това.

На въпрос какво мисли Иван за начинанието й, отговаря, че е изключително въодушевен:

"Мисля, че скоро ще го видите в някой епизод и него"
.