Върховният съд на Манхатън разтрогна брака на бразилската манекенка и сръбския баскетболист. Подробности от последното дело не се съобщават, но вероятно децата на двойката – 6-годишната Валентина и 3-годишната Сиена ще останат с Адриана. Двамата разделиха на половина 240 милиона долара, пишат от БГНЕС.

Вижте снимки на Адриана и Марко >>

Лима и Ярич се ожениха през 2009 година. Преди това манекенката бе сгодена за Лени Кравиц по-малко от година. През 2006 г. тя призна в интервю, че не приема секса преди брака и все още е девствена.

Сега 35-годишната Адриана е заета най-вече с кариерата си. След раздялата с мъжа й папараците я заснеха да се целува с неизвестен татуиран красавец. После тръгнаха слухове, че я ухажва Джъстин Бийбър.

По непотвърдена информация Марко Ярич има нова връзка със сръбската манекенка Душица Савич.

От NBA баскетболистът Ярич е спечелил над 40 милиона долара, а сметката в банката му се е увеличила четири пъти чрез частен бизнес. През последните години той се посвещава на строителството, което му носи добри доходи, а има и бизнес в сферата на хотелиерството в САЩ и Сърбия.

Лима също печели много, но доходите й са по-малки от тези на вече бившия й съпруг. През 2008 г. манекенката спечели 20 милиона долара, а след това "заплатата" й варираше около 7,5 милиона долара годишно.

Бившите съпрузи делят вила в Маями на стойност 10 милиона долара, апартамент в Ню Йорк, оценен на 6 милиона долара, къща в Бевърли Хилс, струваща 2 милиона долара и яхта за 1,5 милиона долара.