"Напуснах лайфа много бързо, защото се чух с Християн. Той искаше веднага да си тръгна. Не отидох и на партито", сподели блондинката с Гала.

Вижте снимки на Светлана >>

Тя допълни, че той я посрещнал вкъщи с торта и огромен букет. Освен това Гущеров бил поканил в дома си нейните приятели.

Тя сподели, че все още не се е виждала с родителите си, но скоро има рожден ден и очаква майка ѝ, сестра ѝ и племенницата ѝ да ѝ гостуват.

Василева разказа още, че в къщата се е държала като обвързана жена. "Много се бях притеснила вътре как се държа, да не излезе, че флиртувам - каза Светлана - доста се съобразявах как се държа."

Светлана, която е приятелка с Джино Бианкалана - големият победител в шоуто, призна, че не е постъпила правилно с него, но е имала лични причини за поведението си, които не иска да споделя в ефир.

Тя допълни, че не е прекъснала контактите си с Джино конкретно, а изобщо с мъжете.

Василева разказа, че на нея ѝ се е искало Фънки или Захажаева да бъдат победителите във формата, но явно зрителите наистина много харесвали Джино. Тя допълни, че всички в къщата са смятали, че Джино ще спечели формата.