Преди шоуто на 20 октомври групата ще хапне леки предястия от тофу, артишок, соеви кълнове, миниатюрни лозови сърмички, сирене фета с парченца спанак, няколко вида суши, маслини и ядки. Вечерята е насрочена за след концерта и ще включва разнообразни топли ястия - месни и вегетариански, задължително подправени със сос табаско. За десерт ще имат оризови кексчета, черно грозде, папая, бисквити със сирене. Много специални са изискванията на "Дюран Дюран" за напитки. Звездите държат на избрани квалитетни италиански вина - Tignanello, Sassicaia и Corton Chalemagne, задължително от реколти 1988-1991г. Важен акцент е поставен и върху любимата на групата марка луксозно шампанско, с което ще се поглезят по време на вечерята - прочутото Crystal, реколта от края на 80-те. А специално за фронтмена Саймън Ле Бон е осигурена бутилка от любимата му текила Patron Silver. Преди по-малко от 2 месецa Дюран Дюран обявиха, че прекъсват записите на предстоящия си най–нов албум, за да направят серия от концерти в Източна Европа. В настоящото турне е включен и концертът им в София, който ще се състои на 20 Октомври в Зимния Дворец на спорта.