Бляскавата церемония- концерт традиционно ще се състои на 11 април 2011 г. от 19 часа  в “Sofia live club”. За втора поредна година водещ ще е топ журналистът на Дарик радио Драго Симеонов, а изненадата ще бъде неговата сценична дама - голямата и обичана от всички актриса Татяна Лолова. Тя е работила само веднъж с Камбарев в пиесата „Рожден ден” на Харолд Пинтър, но и до днес е завладяна от таланта и силната конценрирана енергия на култовия режисьор.

Събитието ще бъде открито от известната класическа певица Ина Кънчева, която  от години шества на най-престижните оперни сцени по света. В концерта ще участват и най-големите ни поп звезди Миро и Графа,Златната флейта на България - маестро Кристиян Коев  и атрактивното трио на Деси Тенекеджиева с перкусиониста Калин Вельов и младият, но вече международно утвърден пианист  Боби Вълчев.

Бронзова статуетка на Кольо Карамфилов, парична премия в размер на 3000 лв. и Почетна грамота ще получи един от 5-мата номинирани  млади  и талантливи  творци. Вижте повече за церемонията и номинациите тук >>

DIR.bg e  медиeн партньор на Фондация „Стоян Камбарев” и на церемонията и през следваща седмица ще ви представя подробно всеки един от номинираните.

Вижте видео >>