Вижте няколко тактики за кухненските шкафове и аксесоари:

Хитър въртящ се рафт

Рафтчето за кухнята се завърта, за да се използват удобно всички бурканчета с подправки. Тъй като е на два етажа, аксесоарът спестява пространство и може да се постави в кухненските шкафове, до мивката или върху масата. Можете да съхранявате бурканчета с подправки, прибори за готвене, препарати и гъби, съставки за ястията.

Рафт за окачване

Металните рафтчета могат да се окачват в долната част на рафтовете в кухнята или вътре в кухненските шкафове. Те могат да се използват като бонус пространство за съхранение на кухненски кърпи и салфетки и са страхотно решение за много високите рафтове, в които част от пространството не може да се използва.

Прибори на ръка разстояние

Поставете приборите за готвене, които използвате най-често, близо до печката или мивката. Можете да използвате за поставка цветна кана или метална кутия, за да обособите разноцветен кухненски аксесоар, съветват от comfort.bg.

Поднос за кухнята

Подносите не се използват само за сутрешната закуска, но могат да са страхотна основа за съхранение на шишенца с подправки. Поставете ги до готварската печка, за да държите на ръка разстояние растителната мазнина за готвене, оцета, солта и прочее. Можете да използвате поднос, за да държите в него списания, поща, ключове и други вещи в кухнята.

Поставка за тави

Повдигнатите рафтчета от дървесина с дървени дюбели са страхотна идея за кухненските шкафове и плотове, за съхранение на кухненски дъски и тави. Ако поставите няколко цветни аксесоара, можете да ги използвате за цветен акцент в кухненското помещение. Ако рафтчето е повдигнато можете да виждате съдържанието за секунди, за да не търсите приборите измежду купчината.

Поставка за вино

В долната част на шкафовете можете да монтирате метална поставка за вино. Под бутилките да има окачалки за чаши за вино.

Вижте снимки >>