След солидно количество алкохол русенският DJ не можа да понесе присъствието на ботевградчанина и започна да се заяжда с него в ресторанта.

Цветелин не му остана длъжен с обидите, което само повече го настърви. Във внезапен изблик на смелост Цецо се оплези на Стоян. Той пък възприе тази провокация много лично и скочи срещу Цветанов, но вместо да му се нахвърли с юмруци, пияният младеж го целуна грубо по устата. И то не веднъж, а три пъти.

Накрая останалите Съквартиранти успяха да разтърват разгневените мъже, след което си пролича, че от долната устна на Цветелин тече кръв.

Вижте снимки на Цветелин и Ванеса >>

Big Brother реши да не гони Стоян заради нападението му над Цветелин. Водещият на живото предаване Ники Кънчев обясни, че зрителите ще имат възможността сами да решат дали той да напусне Къщата като гласуват срещу него.

Три семейства ще отидат на елиминации тази седмица – това са Радка и Чавдар Каменарови (на снимката) Цветелин и Ванеса Цветанови и Стоян и Мария Шопови.  Най-много номинации – 7 негативни точки, спечели 62-годишната Радка, която се оказа трън в очите на по-голямата част от Съквартирантите.

Като основната причина за желанието си Каменарови да напуснат Къщата, останалите Брадъри посочиха навика на двойката да страни от тях. Повечето от участниците в шоуто заявиха, че според тях възрастните хора са лицемерни и непрекъснато са си шушукали тайно.