Имала си изключително натоварен ден в офиса или вкъщи. В главата ти още кънтят крясъците на началника или пък плача на децата ти и жадуваш за топла вана и нежна прегръдка.

Желанието ти за подвизи между чаршафите е абсолютно притъпено от умората, но точно в този момент либидото на половинката ти е по-силно от всякога. Ами сега? Опитай се да бъдеш пряма. Макар да знаеш, че най-вероятно няма да му стане приятно от извинението ти, по-добре е да не го заблуждаваш.

Бъди искрена
Любимият ти може да реши, че „уморена съм” в превод значи „правя го с друг”, пишат от bliasak.bg. Навярно допускаш тази възможност. Но по-често това е женската гледна точка, той може и да не си помисли така. От теб зависи да намериш точните думи, с които да му обясниш как се чувстваш.

Преструвай се
Ако приятелят ти е от тези, които винаги и във всичко се съмняват, по-добре си спести обясненията. Понякога е излишно да се стига до момента, в който даваш отчет, че в живота ти няма друг и нежеланието ти е моментно състояние.  Ако искаш той да се чувства обичан и желан, се налага да правишфригидна жена жертви.

По-добре да се опиташ да преодолееш умората в името на отношенията ви. Нали не искаш да го накараш да си търси жена, която да не е уморена и да го чака с отворени обятия. Щом си се впуснала в тази връзка, трябва да се стараеш във всеки един момент да си пълноценна.

Ако избереш този вариант,  трябва много умело да се прикриваш. Допуснеш ли да те заподозре в актьорско майсторство, едва ли ще ти вярва и в бъдеще. Ще смята всеки твой оргазъм за отлично изиграна роля и няма да се чувства мъж на място. Ще породиш у него комплекси, които неминуемо ще се отразят на връзката ви. Готова ли си да поемеш риска?

Споделяй  повече

Ако редовно правиш половинката си съпричастна с преживяванията си, няма да ти се налага да се колебаеш дали да се преструваш или да му откажеш направо. Трябва често да му разказваш колко много ангажименти си отметнала за деня, колко трудно ти е било да поемеш всички делови срещи, под какво голямо напрежение си била.

Нека думите ти не звучат като оплакване, защото това ще го натовари и ще стане раздразнителен. Мъжете не обичат да им мрънкаш. Ако знае как минават делниците ти, няма да има нужда да му обясняваш всеки път как си. И той няма как да допусне, че в понеделник вечер, след месечното събрание на фирмата, просто му се измъкваш с баналното оправдание, че си изморена.

Е, той е направил компромис, но ти трябва да му се реваншираш, за да прояви разбиране и следващия път. Щом го обичаш, това не е трудна мисия. Днес го задоволи и за вчера.

Манипулирай го
Не се оправдавай с миналата вечер, когато той е заспал от преумора още щом е седнал на дивана. Ще реши, че му го връщаш или ще го приеме като намек, че не те задоволява. Ако се наложи,  приложи тънка манипулация. Напомни му за случая, в който ти искаше да се развихрите в спалнята, а той те помоли да си догледа мача.